Анонси

Новини

Регіональний конкурс на кращу творчу роботу

Шановні абітурієнти!

 

Університет з 7 листопада 2017 року проводить регіональний конкурс на кращу творчу роботу на суспільствознавчу (соціологічну) тематику серед учнів 11 класів (див. Положення про конкурс).  

Тема творчої роботи (есе) «Україна починається з тебе». Конкурс проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення найбільш обдарованих і талановитих учнів шкіл, розширення та поглиблення загальної ерудиції учнів та загальнокультурної підготовки, підвищення рівня патріотизму старшокласників, розвитку творчих здібностей учнів щодо участі у науково-дослідницькій соціологічній роботі.

Переможці конкурсу творчих робіт визначаються окремо серед учнів міських шкіл та серед учнів сільських шкіл. У кожній з двох груп визначаються кращі роботи, автори яких будуть нагороджені дипломами та грошовими преміями. Премія за І місце – 300 грн., за ІІ місце – 200 грн., за ІІІ місце – 100 грн. Усі учасники та їх керівники отримають сертифікати участі у Конкурсі. Творчі роботи приймаються до 7 грудня 2017 року. Оголошення результатів 15 грудня 2017 р. о 14:00 на Дні абітурієнта (вул. Старопортофранківська, 26, актова зала).

ПОЛОЖЕННЯ

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/