Майстер-клас і методологічний семінар професорки, доктора ґабілітованого Анетти Пастернак з Музичної академії імені Кароля Шимановського в Катовицях

08 травня 2024 р. 10.00

Факультет музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського запрошує здобувачів і викладачів закладів мистецької освіти на унікальний майстер-клас «Інтеграція ритмікі, сольфеджіо та імпровізації у процесі підготовки за системою Еміля Жак-Далькроза» та методологічний семінар «Концепція інтегральної підготовки здобувачів на спеціальності ритміка в Музичній академії імені Кароля Шимановського в Катовиціях».
Детальніше...
Факультет музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського запрошує здобувачів і викладачів закладів мистецької освіти на унікальний майстер-клас «Інтеграція ритмікі, сольфеджіо та імпровізації у процесі підготовки за системою Еміля Жак-Далькроза».
Анетта Пастернак – професорка, доктор ґабілітований, з Музичної академії імені Кароля Шимановського в Катовицях (Польща) – знаний в Європі та Сполучений Штатах Америки фахівець системи музично-ритмічного виховання Еміля Жак-Далькроза. Лекторка спеціалізується на інтерпретації музики ХХ та ХІ століть, творчий доробок включає 65 рухових інтерпретацій музики та 8 оригінальних театральних постановок, представлених у Польщі та за кордоном. У коло інтересів професорки Пастернак входить терапевтичний аспект евритміки.
Друга частина заходу – методологічний семінар, який передбачає демонстрацію рухових інтерпретацій музики на основі використання авторських фортепіанних мініатюр.
КОЛИ: Середа, 8 травня, 10.00
ФОРМАТ ЗАХОДУ: онлайн
ДЛЯ КОГО: студенти і викладачі музичних і хореографічних спеціальностей, всі зацікавлені
РОБОЧА МОВА: польська з перекладом на українську
ДЕ: тільки на факультеті музичної та хореографічної освіти за посиланням на платформі ZOOM
Тема: Zoom meeting invitation Майстер-клас Анетти Пастернак
Время: 8 мая 2024 10:00 AM Киев
Войти Zoom Конференция
https://us05web.zoom.us/j/85488881051?pwd=xkt86TQFUPr9uTiPHnB0eaBUWPBkxc.1
Идентификатор конференции: 854 8888 1051
Код доступа: 4N4FNJ

1

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/