Відзначення Міжнародного дня Інститутів Конфуція в Одесі

Відзначення Міжнародного дня Інститутів Конфуція в Одесі

 

29 вересня 2017 року Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського проводить заходи в рамках відзначення Міжнародного дня Інститутів Конфуція, які пройдуть у Міському саду Одеси (вул. Дерибасівська). Початок о 15.00.

Програмою, підготовленою Освітньо-культурним центром «Інститут Конфуція» Університету Ушинського, передбачено проведення: концерту-марафону, флеш-мобу, виставки навчальної китайської літератури та презентації освітніх програм, фотовиставки, майстер-класу ієрогліфіки, інтерактивної студії Конфуція, демонстрації відеокліпів про діяльність центру, консультацій учнів і студентів з питань вивчення китайської мови і культури.
У заходах візьмуть участь почесні гості з КНР, студенти і викладачі, представники навчальних закладів, громадських організацій та всі, хто цікавиться східною культурою.

Контактний телефон оргкомітету: 067-754-38-47, доцент Попова Олександра Володимирівна.


                                



Довідкова інформація

Перший Інститут Конфуція був відкритий у 2004 р. в столиці Республіки Корея Сеулі. Наразі у світі існує понад 300 Інститутів Конфуція.

Одеса стала четвертим містом в Україні, в якому Китайська Народна Республіка офіційно відкрила філію Інституту Конфуція - всесвітньої мережі освітньо-культурних центрів, покликаних сприяти ознайомленню громадян інших країн з китайською мовою, культурою, науковими досягненнями.
Відповідну угоду було підписано Південноукраїнським національним педагогічним університетом імені К. Д. Ушинського та Головним управлінням Інститутів Конфуція у вересні 2011 року. У якості китайського партнера виступив Харбінський інженерний університет.

11 травня 2012 року у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського пройшла урочиста церемонія відкриття центру Інституту Конфуція.

На базі Освітньо-культурного центру Інституту Конфуція при університеті учні та студенти освітніх закладів м. Одеси та Південного регіону України, представники державних, приватних та громадських організацій, бізнес-кіл мають можливість вивчати одну з найдавніших мов - китайську, відкривати для себе шедеври культури і мистецтва найстарішої цивілізації світу.

З 2012 року на факультеті іноземних мов університету, за участю викладачів з КНР, здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями: «Середня освіта (китайська мова і література)» та «Філологія. Переклад з китайської, англійської українською».

За результатами роботи та рейтингу Освітньо-культурний центр Інституту Конфуція Університету Ушинського визнаний Китайською Народною Республікою кращим у світі у 2016 році серед 500 номінантів.  

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/