Вебінар "Профілактика суїцидів та суїцидальної поведінкі серед молоді".

1Сучасний ритм життя, а також багато інших суб’єктивних факторів призводять до того, що в певний момент людина зважується на злочин – злочин проти свого життя.
За наданими статистично-аналітичними даними у здобувачів освіти бувають такі хвилини, коли в голову мимоволі приходить думка про суїцид. Конфлікт з педагогами або однолітками, вплив релігійних сект, побутова невлаштованість, втеча від покарання й вічне бажання продемонструвати всім, «яким я був хорошим» і «хай вони тепер шкодують», – ось далеко не повний перелік причин підліткових самогубств. Якщо вчасно помітити важкий душевний стан, то можна уникнути страшної трагедії.

Тому для проведення профілактичних заходів серед студентів, був організований вебінар серед кураторів академічних груп, якій пройшов 28 лютого 2024 року. В режимі онлайн.
Тема вебінара: Профілактика суїцидів та суїцидальної поведінки серед молоді.

01

02

03

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/