Про проведення опитування серед студентів

01В Університеті Ушинського протягом квітня 2024 року психологічною службою університету на чолі з практичним психологом Сазоновою Іриною проводилось опитування серед студентів щодо розповсюдження вживання наркотиків, алкоголю, тютюну та інших форм залежної поведінки серед молоді.
В опитування активну участь взяли факультет іноземних мов, історико-філологічний факультет, соціально-гуманітарний факультет та інші.
Метою опитування було довести до свідомості студентів, що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я; сформувати у студентів негативне ставлення до шкідливих звичок (паління, вживання алкогольних напоїв, наркотиків); виховувати дбайливе ставлення до власного здоров'я.
За результатами опитування зроблено висновок, що сучасна молодь досить добре обізнані з впливом тютюну та алкоголю на здоров’я, але більшість з них думають що негативні наслідки їх не торкнуться. Тому проблема формування свідомого ставлення до здорового способу життя була, є і буде актуальною.

001

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/