Анонси

Новини

Фізико-математичний факультет запрошує на навчання!

Фізико-математичний факультет запрошує на БЮДЖЕТНІ МІСЦЯ за результатами ЗНО - 2016 (1. Укр. мова; 2. Математика; 3. Іноземна мова, 3. Фізика; 3. Історія України). 

Довідки та додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за телефонами 048-732-10-10 (фізико-математичний факультет), 048- 732-48-02 (приймальна комісія).

 

Наш факультет пропонує бюджетні місця, тобто безкоштовне навчання з можливістю отримання стипендії до 1000 гривень на місяць і з гарантованим працевлаштуванням, за такими подвійними спеціальностями:

математика + англійська мова та література, або фізика, або інформатика
фізика + математика, або англійська мова та література, або інформатика
інформатика + англійська мова та література

Студентам з інших населених пунктів пропонується гуртожиток, що знаходиться поруч з факультетом.
Випускники нашого факультету стають завойовниками Антарктиди, відомими вченими, успішними менеджерами та бізнесменмі, працівниками ІТ сфери, програмістами, шанованими і кваліфікованими викладачами, директорами шкіл, керівниками районного, обласного та урядового рівня.

Студенти факультету мають можливість отримання подвійного диплому, навчаючись паралельно в університеті Сан-Дієго (Силіконова долина, США), Королівському Інституті Технологій (Стокгольм, Швеція), університеті Нурланд (Норвегія) і багатьма іншими університетами Європи і США, з якими закключени договори про академічну мобільності.
Навчання за кордоном оплачує міжнародний фонд «Еразмус +», який співпрацює з нашим університетом з червня 2016 року.

Студенти напряму «фізика» можуть проходити стажування в центрах ядерних досліджень «Dresden-Rossendorf» (Дрезден, Німеччина), SCK-CEN (Мовляв, Бельгія) і на факультеті фізичної та ядерної інженерії Словацького технічного університету (Братислава, Словаччина).

Поступайте на фізмат, а то програєте!


Довідки та додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за телефонами 048-732-10-10 (фізико-математичний факультет), 048- 732-48-02 (приймальна комісія).

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/