Анонси

Новини

Підготовка приміщень до нового навчального року

Силами викладачів кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін (навчальний корпус №8) та працівників АГЧ Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», у травні-червні, були виконані ремонтні роботи (малярні роботи, заміна системи освітлення, часткове встановлення системи опалення) в аудиторіях та інших приміщеннях кафедри. Аудиторії кафедри використовуються у повному обсязі під час підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізичне виховання).

 

Ремонт було виконано в аудиторіях № 314 (пофарбовані вікна 2 шт., система опалення; відновлена та пофарбована стеля, замінені лампи освітлення); № 315 (відновлені та пофарбовані вікна 2 шт., система опалення); № 316 (відновлені та пофарбовані вікна 2 шт., система опалення; відновлена та пофарбована стеля); № 313 (відновлення та пофарбовані панелі стін, вікон 8 шт., системи опалення; шліфування підлоги).

Повний ремонт методичного кабінету викладачів кафедри (кабінет № 239) у себе включав: ремонт стелі, стін, вікон, шліфування та лакування підлоги; проведення електросистеми та проведення системи опалення і т.ін.). Ремонт стелі відбувалося за класичними технологіями. Ремонт стін починався з боротьби з пліснявою, яка проводилася з використанням декількох антибактеріальних засобів, надалі використовувалися спеціальні гідроізоляційні суміші та різні види шпаклівок.

Колектив кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін просить висловити подяку проректору з АГЧ Тронько С.П., працівникам служби АГЧ Корняну Д.Д. та групи малярів за допомогу в ремонтних роботах аудиторій та приміщення викладачів кафедри.

Аудиторний фонд та приміщення викладачів кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін готові до нового навчального року.

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/