Анонси

Новини

Випускник Університету Ушинського призер Паралімпіади-2016

Випускник нашого університету серед призерів Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро!

      

      Браво, наші паралімпійці! 117 медалей: 41 золота, 37 срібних та 39 бронзових – такий блискучий підсумок виступів українських спортсменів в Ріо. Серед 177 спортсменів української збірної були вихованці Одеського регіонального центра розвитку фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

     Серед призерів змагань випускник Південноукраїнського національного університету імені К.Д. Ушинського легкоатлет Руслан Катишев, який  приніс в скарбничку збірної України бронзу у стрибках у довжину. Спортсмен, який виступає у класі Т 11 (повністю незрячі), став третім у змаганнях стрибунів у довжину.  Його результат – 6 метрів 20 сантиметрів. Золоту нагороду завоював бразилець Рікардо Коста (6 м., 52 см.), срібло у американця Лекса Джилетта (6 м., 44 см.)

      33 – річний одесит Руслан Катишев виступає за команду легкоатлетів збірної України з 2001 року. На Паралімпіаді в Пекіні (2008) він завоював 5 місце у п’ятиборстві. На XIV літніх іграх в Лондоні (2012) одесит отримав одразу дві медалі: золоту в стрибках у довжину та бронзову у тройному стрибку.

      Колектив кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін вітає нашого випускника!



ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/