Анонси

Новини

IV Міжнародна науково-практична конференція: як це було

 

9-10 вересня в Український дитячому центрі «Молода гвардія» пройшла IV Міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РЕКРЕАЦІЙНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ ДИТИНСТВА», організована кафедрою психології розвитку і соціальних комунікацій.

 

На пленарному засіданні обговорювались питання напрямків роботи практичного психолога в закладах рекреаційного типу, психологічного супроводу розвитку творчої особистості в рекреаційний період, психологічного супроводу дітей із зони бойових дій та переміщених осіб в умовах рекреаційних закладів, психологічних особливостей роботи зі стресовими та постресовими станами у дітей в умовах рекреації, педагогічного супроводу дітей в умовах оздоровлення та відпочинку, інтерактивних освітніх технологій в умовах позашкільної освіти і відпочинку та інші.

56

Також були проведені круглі столи: “Основні орієнтири кадрової політики закладів оздоровлення та відпочинку” та “Напрямки роботи практичного психолога в закладах рекреаційного типу” і майстер-класи з демонстрацією авторських діагностичних, розвивальних і корекційних програм.

8 79  104

Дякуємо за чудову конференцію Симоненко Світлані Миколаївні та організаційному комітету: Хмель Н.Д., Массанову А.В., Плохіх В.В., Грек О.М., Денисенко А.О., Розіній І.В., Псіліці О.В. та робочій групі: Костюніній О.В., Леженко І.В., Лях М.С., Касиновій Т.П., Батістік Л.В., Білій Х.С., Мудрик О.М. та Немикіній О.П.

31 2

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/