Анонси

Новини

×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/12_2016/sedov/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/12_2016/sedov/

Міжвузівська лабораторія «Інтернет речей» відкрита в державному закладі "Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К.Д. Ушинського"

 Створення міжвузівської лабораторії «Інтернет речей» - це спільний проект компанії DataArt і Університету Ушинського, підтриманий компаніями Intel і Microsoft.

 

Для цього було проведено напружену підготовчу роботу: в 2015 вперше в Україні проведено тренінг для викладачів Одеських університетів з «Інтернет речей» і кілька хакатонів (марафон програмістів) з «Інтернет речей» для студентів університетів і програмістів.

 

У 2015 р доцентом кафедри інноваційних технологій і методів вивчення природничих дисциплін (ІТіМВПД) педагогічного університету Седовим Є. П. і викладачем-стажистом кафедри Седовим В. Є. розроблено та впроваджено в навчальний процес навчальний модуль «Інтернет речей». З 2015/2016 навчального року в рамках навчального курсу «Мультимедійні технології в освіті» цей модуль поряд з навчальними модулями «Хмарні технології в освіті» та «Онлайн навчальні технології», викладають для студентів факультету фізики і математики, студентів спеціальності реклама та зв'язки з громадськістю та ін.

 

У 2015 р викладач-стажист кафедри ІТіМВПД педагогічного університету Сєдов В. Є. спільно з доцентами кафедри інформаційних технологій Одеської національної академії зв'язку імені О. С. Попова Ніколаєнко С. В. і Ларіним Д. Г. розробили навчальні курси «Програмування мікроконтролерів та Інтернет речей», «Сучасні розділи програмування» і з 2015/2016 навчального року впровадили його в навчальний процес академії зв'язку.

 

Отримавши деякий досвід, у жовтні 2016 р кафедра ІТіМВПД відкрила міжвузівську лабораторію «Інтернет речей», в якій навчаються студенти нашого університету та проводяться практичні заняття для студентів академії зв'язку. У 2017 році кафедра ІТіМВПД планує розробити і впровадити в навчальний процес програму для бакалаврату та магістратури за спеціалізацією «Інтернет речей» для студентів Одеських університетів і програмістів. Зміст навчання буде включати теоретичний навчальний матеріал і практичні заняття. У навчальному процесі будуть використовуватися онлайн курси і досвід роботи провідних ІТ компаній, напрацювання вчених університету Ушинського.

 

Для забезпечення якості навчання використовуються методи особистісно - орієнтованої освіти, такі як «змішане навчання», перевернутий клас, використання особистих мобільних пристроїв в процесі навчання та ін., які є на сьогодні трендами в трансформації університетської освіти у світі.

 

{gallery}12_2016/sedov/{/gallery}

 

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/