Аспіранти кафедри музичного мистецтва і хореографії відвідали майстер клас з ритміки професорки, докторки ґабілетованої Анети Пастернак з Музичної академії імені Кароля Шимановського в Катовицях

018 травня 2024 року на факультеті музичної та хореографічної освіти було організовано майстер-клас з ритміки докторки ґабілітованої Анетти Пастернак з Музичної академії імені Кароля Шимановського в Катовицях. Аспіранти кафедри музичного мистецтва і хореографії спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) і 011 Освітньо-професійної програми «Мистецька педагогіка вищої освіти» мали змогу ознайомитися з авторською методикою пані професорки з викладання ритміки Еміля Жак-Далькроза в музичних академіях Польщі. За цією спеціальністю навчаються здобувачі саме в академіях музичних. А ритміка викладається в музичних школах задля ефективного розвитку музичних здібностей, абсолютного слуху та навичок імпровізації на фортепіано. Також ритміка викладається в загальноосвітніх школах. Пані професорка ознайомила присутніх з особливостями своєї методики, яку вона презентувала в музичних закладах Європи та Сполучених Штатах Америки.
У майстер-класі взяли участь здобувачки Музичної академії імені Кароля Шимановського в Катовицях. Вони показали весь процес уроку ритміки та представили свої творчі етюди.
Після майстер-класу пройшов методологічний семінар «Концепція інтегральної підготовки здобувачів на спеціальності ритміка в Музичній академії імені Кароля Шимановського в Катовиціях». Інтеграція, яку представила пані професорка Анетта Пастернак викликала зацікавленість присутніх. Методологічний семінар мав міжнародний рівень. Його відвідали викладачі, аспіранти і студенти Польщі, України, Молдови і Китаю.
Дякуємо шановні професорки, докторки ґабілетованої Анетта Пастернак, сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/