Двадцять перша Всеукраїнська конференція студентів і молодих науковців «Інформатика, інформаційні системи та технології»

226 квітня 2024 року кафедрою прикладної математики та інформатики навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту Університету Ушинського разом із кафедрою математичного забезпечення комп’ютерних систем факультету математики, фізики та інформаційних технологій Одеського національного університету імені І. І. Мечникова провела Двадцять першу Всеукраїнську конференцію студентів і молодих науковців «Інформатика, інформаційні системи та технології».
Конференція стала платформою для обміну знаннями та досвідом між студентами, викладачами та професіоналами індустрії. У рамках заходу пройшли секційні засідання та дискусії з актуальних питань сьогодення: штучного інтелекту, машинного навчання, розробки програмного забезпечення та безпеки даних, методики навчання інформатики тощо.
Щорічна конференція це чудова можливість для студентів України не тільки представити свої роботи широкій аудиторії, але й отримати цінний зворотний зв'язок від провідних фахівців галузі.
Серед доповідей, що викликали зацікавленість слухачів, доповіді здобувачів 2 курсу факультету початкової освіти (Онікової В. та Хлебнікової М.), здобувача 4 курсу навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту Долгова З., та студентки спеціальності Компьютерні науки Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку Гоппової С.
Цей захід підтверджує репутацію Університету Ушинського як важливого центру наукових досліджень і освіти в області інформатики та інформаційних технологій в Україні.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/