У Стамбулі представлено монографію «Фортеця Білгород (Аккерман) в історичних зображеннях»

Нещодавно в Одеському літературному музеї відбулася презентація широкому загалу нової монографії «Фортеця Білгород (Аккерман) в історичних зображеннях», автором якої виступив завідувач кафедри історії України Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, кандидат історичних наук, доцент Красножон Андрій Васильович.І вже 28 січня 2016 року під час участі одеської делегації у роботі Інвестиційного бізнес-форуму в Туреччині нове джерелознавче видання було передано головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі губернатору провінції Стамбулу.

Сподіваємося, що ознайомлення представників турецьких бізнес-кіл з історичним і культурним надбанням Одещини, представленим у монографії, буде поштовхом для подальшого розвитку міжнародного співробітництва у галузі науки, освіти і туризму.

 

За матеріалами Одеської

облдержадміністраці:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1247912111902217&set=pcb.1247912221902206&type=3&theater 
  https://www.facebook.com/ai.urbanskij/posts/207375826278399 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/