ІІІ тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу сезону 2015-2016 рр. серед чоловіків вищої ліги

17-21 лютого 2016 року у м. Умань відбувся ІІІ тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу сезону 2015-2016 рр. серед чоловіків вищої ліги, в якому кольори нашого університету захищає команда «Буревісник».

Здобувши у ІІІ турі 8 перемог над командами «СумДУ» (м. Суми), «Стандарт» (м. Харків), «Медлайф-воднік» (м. Рівне), «Буковина-Зоря-Машпроект» (м. Миколаїв), «Большая игра» (м. Дніпропетровськ), «Тайфун» (м. Умань), «Лідер-ДЮСШ-3» (м. Київ) та «Бранд-майстер» (м. Київ) наші спортсмени після трьох турів змагань посідають чільне ІІІ місце та лише на одне очко відстають від команди «СумДУ», яка займає друге місце. У разі успішного виступу у останньому турі, який відбудеться у м. Рівному з 27 квітня по 1 травня 2016 року, наша команда може здобути путівку до суперліги клубного чемпіонату України серед чоловіків.

Результати змагань представлені у зведеній таблиці.

Бажаємо успіху нашій команді!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/