Весняне свято Новруз відзначили в університеті!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГАЛЕРЕЮ ДО ПОДІЇ

23 березня 2016 року. Свято зустрічі Весни "Новруз" у ДЗ "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"

  


23 березня 2016 року,
за підтримки ректорату Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, туркменські та українські студенти організували урочисті заходи, присвячені зустрічі весняного новорічного свята «Новруз».

Урочистості відвідали почесні гості – Перший секретар Посольства Туркменістану в Україні С. Д. Бердиєв і голова організації «Туркмени світу» в Одеській області Н. Б. Халлиєв.

Учасників свята від керівництва університету привітали перший проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи професор О. А. Копусь, проректор з міжнародних зв`язків та науково-педагогічної роботи комплексу доцент А. М. Ананьєв, начальник відділу міжнародних зв`язків С. В. Скороход, директор студклубу Т. О. Іщенко.

Кращі туркменські студенти були відзначені грамотами за успіхи у навчанні та активну громадську роботу. Наразі в університеті навчається за різними програмами підготовки понад 110 громадян Туркменістану.

До свята Новруз туркменськими й українськими студентами була підготовлена яскрава концертна програма, під час якої були продемонстровані вокальні та хореографічні таланти, організований показ національної туркменської моди.

Справжні овації у глядачів викликали виступи команди КВК «Туркменчики-красунчики», а також туркменських студентів-спортсменів. Гості також мали можливість узяти участь у розіграші лотереї, а також скуштувати національні туркменські страви, які традиційно готуються на Новруз.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/