Університет відвідала делегація Посольства США в Україні

 

04 квітня 2016 р. Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідала делегація Посольства США в Україні у складі: Аташе з питань освіти Кетрін Хеллок, представника відділу преси, освіти та культури Лілії Шило та директора підрозділу міжнародної неурядової організації «Project Harmony, Inc.» Андрія Гайдамашка.

У ході робочої зустрічі високих гостей з ректором, академіком Олексієм Яковичем Чебикіним були обговорені питання: розвитку науково-технічного співробітництва університету з ВНЗ-партнерами із Сполучених Штатів Америки; проведення спільних науково-комунікативних заходів, відеоконференцій; перспектив розширення роботи університетського Американського науково-інформаційного та культурного центру США; розробки наукових проектів; залучення провідних викладачів американських вишів до викладання англійської мови українським студентам тощо.

Іноземні гості взяли участь у церемонії відкриття в університеті Програми малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access), що реалізується у м. Одесі та у декількох регіонах України. Програма Access проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і фінансується Державним департаментом США. Проект надає можливість учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин, у тому числі переселенцям і молоді з особливими потребами, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їхню культуру і цінності, розвинути лідерські навички.

Під час церемонії відкриття дітям, які успішно пройшли відбір, Аташе з питань освіти Посольства США в Україні К. Хеллок вручила листи про зарахування на навчання за вказаною програмою та побажала успіхів в опануванні англійської мови.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/