Гостьова лекція Т. Коляди з публічних фінансів

125 березня 2024 року відбулася гостьова лекція кандидата економічних наук, старшого наукового співробітника, доцента кафедри фінансів Державного податкового університету Тетяни КОЛЯДИ для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування в межах викладання дисципліни «Публічні фінанси» (викладач – д.політ.н., проф. Г. В. Музиченко).
Тема лекції – «Зростання ролі територіальних громад у формуванні фінансового простору України в умовах децентралізації влади» - зібрала навколо себе усіх, хто цікавиться актуальними питаннями управління публічними фінансами на місцевому рівні, а також дослідників фінансових основ діяльності органів місцевого самоврядування та сталого розвитку громад.
Лекція відбувалася у відкритому режимі, тому доєдналися до лекції та обговорення актуальних питань місцевих фінансів студенти спеціальності 052 Політологія та викладачі Університету Ушинського, а також представники інших ЗВО України.
Довідка: Коляда Тетяна Анатоліївна - знаний фахівець у сфері публічних фінансів та бюджетної політики, авторка понад 200 наукових статей та навчальних посібників, h-index – 15 за версією Google Scholar (https://scholar.google.com.ua/citations?user=yiu3ONgAAAAJ&hl=uk). За навчальним посібником «Публічні фінанси» (автори Т. Коляда та Г. Музиченко http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15850 ) навчаються студенти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування Університету Ушинського.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/