Університет Ушинського приєднався до міжнародного проєкту SEED для популяризації STEM освіти.

2У межах міжнародного проєкту SEED «STEM-професії для всіх», що фінансується та підтримується міжнародною організацією Acted, викладачі та магістранти Університету імені Ушинського взяли активну участь у реалізації цієї значущої ініціативи. Проєкт SEED має на меті стимулювати зацікавленість і розвиток навичок у сфері STEM (наука, технології, інженерія, математика) серед молоді, зокрема серед дівчат та молодих жінок, для забезпечення їх рівних можливостей у майбутній кар'єрі.
За 5 по 19 грудня 2023 року, було проведено низка освітніх заходів, семінарів та майстер-класів, на яких викладачі, магістранти та експерти ділилися своїми знаннями та досвідом у галузі STEM-освіти, штучного інтелекту, робототехніки, 3D моделювання. Більше 1200 учнів та випускників закладів освіти мали унікальну можливість зануритися в світ сучасних технологій, дізнатися про новітні досягнення в науці та техніці, а також розробити власні проєкти під керівництвом досвідчених наставників кафедри прикладної математики та інформатики.
У проєкті взяли активну участь, у якості тренерів міжнародного проєкту, здобувачі денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти зі сп. 014 Середня освіта. Інформатика Юрій Летій та Віктор Корабльов.

Захід був висвітлений у ЗМІ.

youtube



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/