Воркшоп «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти»

128 березня 2024 року кафедрою дошкільної педагогіки було проведено воркшоп на тему: «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти».  З вступним словом виступив завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Листопад Олексій Анатолійович, який наголосив на важливості та необхідності популяризації принципів академічної доброчесності, а також дотримання етичних норм у процесі здобуття вищої освіти. Викладачі кафедри: доцент Кудрявцева О. А., доцент Мардарова І. К, викладач-стажист Савченкова М. В. та викладач Гуданич Н. М. визначили основні принципи дотримання, причини порушення та види покарань за академічну не доброчесність.
Здобувачі вищої освіти факультету дошкільної педагогіки та психології – Марія Ніколенко, Ніна Ромалійська, Марина Кочкаренко та Аліна Руса підготували доповідь-презентацію, у якій було висвітлено такі питання: види порушень академічної доброчесності та їх характеристика, як написати роботу без академічного плагіату, якими навичками має володіти здобувач вищої освіти для якісного академічного письма, основні стандарти для оформлення наукової роботи та кодекс академічної доброчесності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/