Міжнародна академічна мобільність у Грузинському технічному університеті (м. Тбілісі)

1Група студентів Університету Ушинського спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» протягом квітня-травня 2024 р. вивчатиме онлайн-курс «Основи економічної теорії» в Грузинському технічному університеті (м. Тбілісі).

Серед обраних тем, запропонованих лектором, доктором економічних наук, професором Зурабом Гараканідзе – «Економічна теорія товару і грошей», «Економічна роль та функції сучасної держави», «Теорія факторів виробництва і розподілу факторних доходів», «Теорія капіталу і прибутку», «Ринок праці і заробітна плата», «Доходи від підприємництва. Прибуток на промисловий капітал. Формування доходів на торгівельний та позичковий капітал».
Результати академічної мобільності будуть зараховані здобувачам освіти як один з модулів обов’язкового освітнього компоненту «Публічні фінанси».
Міжнародна академічна мобільність організована кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління, відповідно до Договору про співпрацю між Університетом Ушинського та Грузинським технічним університетом від 08.02.2022 року.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/