Святкування Всеукраїнського дня психолога в Університеті Ушинського

1В Україні своє професійне свято психологи відзначають щорічно 23 квітня. До цієї дати 23 квітня 2024 року відбулися заходи зі святкування Всеукраїнського дня психолога в Університеті Ушинського.

В межах святкування було проведено низку заходів для здобувачів та науково-педагогічних працівників університету.
Урочистий захід відкрила проректор з наукової роботи, д.політ.н., проф. Ганна МУЗИЧЕНКО, яка привітала викладачів і майбутніх психологів з професійним святом і відзначила, що особливої значущості професія психолога набула в Україні у час війни. У важкій ситуації все більше людей звертається за допомогою до фахівців. Ваші знання та вміння допомагають людям ставати гармонійнішими, розуміти себе та справлятися з важкими ситуаціями. Ваша робота унікальна та прекрасна.
Декан соціально-гуманітарного факультету, д.психол.н., проф. Оксана ВДОВІЧЕНКО уточнила, що Всеукраїнський день психолога відзначається з 2004 року за ініціативи Національної асоціації практичних психологів та соціальних працівників України і також привітала всіх причетних до цієї професії.
Завідувачі психологічних кафедр д.психол.н., проф. Марія КАЗАНЖИ, д.психол.н., проф. Ірина САВЕНКОВА і д.психол.н., проф. Світлана СИТНІК зазначили актуальність і затребуваність професії психолога у сучасному світі.
Психологічні заходи заплановані на весь тиждень, тож з радістю запрошуємо на зустріч всіх бажаючих!
Всіх психологів вітаємо зі святом! Дякуємо кожному фахівцю-психологу за сумлінну і самовіддану службу та працю. Разом до Перемоги!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/