У межах святкування Всеукраїнського дня психолога та згідно з програмою «Ментальне здоров’я молоді Одеської області» кафедрою загальної та диференціальної психології було проведено низку заходів

1У межах святкування Всеукраїнського дня психолога та згідно з програмою «Ментальне здоров’я молоді Одеської області» здобувачами та науково-педагогічними працівниками кафедри загальної та диференціальної психології було проведено низку заходів.

Так, 20 квітня 2024 року в онлайн-форматі проведено семінар-дискусію за темою: «Ментальне здоров’я особистості під час війни». Захід провели кандидат психологічних наук, доцент Ірина ВАСИЛЕНКО та здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія Вікторія АБДУЛЛАЄВА. У заході взяли участь здобувачі першого (магістерського) рівня вищої освіти 1 курсу денної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія ОПП Прикладна і практична психологія соціально-гуманітарного факультету.
23 квітня 2024 року було проведено кандидатом психологічних наук, доцентом Тетяною УЛЬЯНОВОЮ майстер-клас «Психологічні ресурси подолання труднощів психоемоційного характеру у повсякденному житті», у заході прийняли участь здобувачі різних рівнів вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія.
Також 23 квітня 2024 було проведено лекцію-дискусію «Ресурси особистості: особливості роботи психолога з військовими» (онлайн-формат), яку провела Олеся БОРИСОВА, кандидат юридичних наук, старший викладач кафедри загальної та диференціальної психології Університету Ушинського, практичний психолог, кейсменеджер мультидисциплінарної команди психологічної реабілітації військових. У заході прийняли участь викладачі та здобувачі Університету Ушинського.
Заходи посприяли: усвідомленню ресурсів особистості, механізмів подолання труднощів психоемоційного характеру у повсякденному житті та у кризові періоди; опануванню методик роботи психолога з нашими захисниками та захисницями; набуттю навичок допомоги та самодопомоги підтримання ментального здоров’я особистості під час війни.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/