Науково-педагогічна практика аспірантів

1З 18 березня по 7 квітня 2024 року у аспірантів 2 року навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» відбулась науково-педагогічна практика.
Керівниками практиками були наукові керівники аспірантів – д.н. з фіз. вих. і спорту, професор, професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Тодорова Валентина Георгіївна та д.пед.н., професор, професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Долинський Борис Тимофійович.
Здобувачі вищої освіти за третім освітньо-науковим рівнем (доктор філософії) відвідали лекційні та практичні заняття викладачів кафедри, проаналізували зміст і структуру освітньо-професійних програм, навчальних і робочих планів, робочих програм навчальних дисциплін; ознайомились з організацією освітнього процесу у ЗВО, зокрема за освітньо-професійною програмою «Фізична культура і спорт», методичним забезпеченням навчальних дисциплін кафедр навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.
На засіданні кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств 22 квітня прийнято рішення про успішне проходження науково-педагогічної практики аспірантами кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/