Гостьова лекція представника НАЗК Григорія Усатого

102 травня 2024 року в Університеті Ушинського в межах програми «Гостьовий лектор» відбулася лекція керівника відділу координації, моніторингу та оцінки ефективності реалізації державної антикорупційної політики Національного агентства запобігання корупції (НАЗК) України, кандидата юридичних наук, доцента Григорія УСАТОГО на тему: «АНТИКОРУПЦІЙНА ПОЛІТИКА УКРАЇНИ: РЕАЛІЇ, СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ».
Лекція відбувалася у відкритому режимі і організована була для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються на спеціальностях 052 Політологія, 081 Право та 281 Публічне управління і адміністрування та вивчають навчальні дисципліни антикорупційного змісту.
Усатий Г.О. окреслив основні напрями антикорупційної політики України, нормативну базу, а також сучасні виклики для сфери запобігання корупції в державі, пов’язані з війною.
Присутні на лекції почули «з перших уст» про діяльність НАЗК, діючі програми та заходи, історію створення та успішний досвід трансформації цієї агенції, який може розглядатися як окремий кейс вдалих організаційних перетворень в державних органах.
Дякуємо лектору за цікавий інсайдерський матеріал та фаховий аналіз ефективності державної антикорупційної політики.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/