До Дня науки: воркшоп «Розв’язання задач учнівських олімпіад з математики в рамках фахової підготовки студентів спеціальності 014.04 Середня освіта. Математика»

17 травня до Дня науки кафедрою вищої математики і статистики Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту Університету Ушинського та кафедрою математики, інформатики та інформаційної діяльності факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету в рамках співробітництва було проведено воркшоп «Розв’язання задач учнівських олімпіад з математики в рамках фахової підготовки студентів спеціальності 014.04 Середня освіта. Математика».У заході прийняли участь студенти та викладачі університетів, вчителі математики Одеської області. Спікер Сергій Михайлович Сапрікін, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри вищої математики і статистики Університету Ушинського, член журі III та IV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики розповів присутнім про історію виникнення Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ознайомив їх зі структурою олімпіади, процедурою проведення олімпіади, перевірки учнівських робіт на III та IV етапах та формування команди України до участі в Міжнародній олімпіаді з математики. Також спікер зупинився на найбільш поширених помилках, які припускають учні при виконанні олімпіадних завдань та оформленні робіт. Потім було розглянуто деякі задачі для 8-11 класів, які пропонувались для розв’язування на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 2024 року, розібрано та проаналізовано їх розв'язання. Наприкінці заходу відбулось ефективне обговорення розглянутих питань. Координаторами заходу виступили Яковлєва Ольга Миколаївна, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри вищої математики і статистики Університету Ушинського та Воробйов Яків Анатолійович, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/