Отримання американського освітнього досвіду

rtuМіжнародна Літня Школа в Університеті радіологічний Технологій ( Radiological Technologies University ), штат Індіана, США , пропонує студентам і викладачам Південноукраїнського національного
педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відмінну можливість отримання американського освітнього досвіду .
Університет радіологічний Технологій є національно акредитованим вищим навчальним закладом, який пропонує програми отримання ступеня магістра в галузі наномедицини, медичної фізики , медичної дозиметрії , фізики радіаційної безпеки , та подвійного магістерського диплома за програмами медичної фізики та наномедицини .
Наномедицина використовує нанотехнології в біології та медицині. Нанотехнології зараз активно розвиваються і мають довгострокові і короткострокові перспективи розвитку .
У перебігу найближчих 10-15 років світовий ринок витратить близько 1 трильйона доларів США в області нанотехнологій. Сектор нанотехнологій потребуватиме двох мільйонах кваліфікованих фахівцях .
Роль медичної фізики в суспільстві постійно зростає. Підготовка фахівців у цій галузі впливає на стан здоров'я нації , розвиток науково -технічного потенціалу країни і соціальну стабільність суспільства. Таким чином , стає актуальним розвиток медичної фізики в тісному зв'язку з впровадженням новітніх технологій.
Це чотиритижнева літня школа , яка буде проводитися в період з 7 липня по 1 серпня 2014 .
Зміст програми Міжнародної Літньої Школи включає в себе п'ять основних курсу :
1 . Курс Наномедицина і Нанотехнологий ;
2 . Курс Медичної Фізики ;
3 . Обчислювальний практикум з нанотехнологій ;
4 . Практичні та лабораторні роботи по Медичної фізики у госпіталі США ;
5 . Культурно- розважальна програма.
Культурно- розважальна складова надає можливість студентам приємно провести вільний від навчання час і познайомитися з культурою США . Для студентів організовується екскурсія в Чикаго , поїздка на Срібне Узбережжя , Озеро Мічиган і багато інших місць .
На кожні вихідні заплановані відвідування цікавих місць і різні заходи.
Вимоги, що пред'являються до вступників в Міжнародну Літню Школу :

  •  Студенти II , III , IV , V курсів вищих навчальних закладів;
  •  GPA 2,5 або вище ( по 4.0 бальною системою ) ;
  •  Середній рівень розуміння англійської мови.

Вартість Міжнародної Літньої Школи - 2014 становить 4000 доларів США за чотири тижні. У ціну включені : навчання , харчування, проживання , перевезення всередині США і всі культурні програми , які Міжнародна Літня Школа організує .  Всі документи , необхідні для подачі заявки на отримання візи в США .


 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/