II Всеукраїнський відкритий хоровий фестиваль-конкурс «Голоси Яскравою Країни»

З 22 по 24 квітня 2016 в місті Ужгород за підтримки Управління культури Закарпатської облдержадміністрації відбувся II Всеукраїнський відкритий хоровий фестиваль-конкурс «Голоси Яскравою Країни». Основна мета заходу - підтримка, розвиток і популяризація в широких колах вокально-хорового мистецтва, збереження і розвиток традицій хорового співу, ознайомлення учасників зі східних і центральних регіонів з багатою історичною і культурною спадщиною Закарпаття. Фестивальні заходи проходили в Ужгородському державному музичному училищі ім. Д. Задора, Закарпатській обласній філармонії, Закарпатському музеї народної архітектури та побуту, Ужгородському замку, Ужгородському греко-католицькому Кафедральному Соборі. Між собою змагалися різні категорії учасників без вікових обмежень: дитячі, молодіжні, дорослі (старше 26 років) вокальні ансамблі та хорові колективи. Загалом, у фестивалі взяли участь близько 400 учасників з семи регіонів, що становить 20 окремих вокально-хорових колективів - лауреатів багатьох всеукраїнських та міжнародних премій і конкурсів з вокально-хорового мистецтва. Оцінювали учасників відомі діячі культури і мистецтва, що представляють різні регіони України.

Лауреатом ІІ ступеню фестивалю-конкурсу «Голоси Яскравою Країни» став жіночий хор «Академія» факультету музичної та хореографічної освіти (керівники Лесник Е.С., Радюшіна С.А. , концертмейстер Левченко Н.Г.). Дипломантом фестивалю в номінації «Вокальний ансамбль» став ансамбль під керівництвом Савенко С. (вікова категорія від 15 до 25).

Вітаємо наших переможців та бажаємо нових яскравих перемог!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/