Участь науківців університету у МІЖНАРОДНОМУ СИМПОЗІУМІ «ОСВІТА І ЗДОРОВ′Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ»

 

26-28 квітня на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (м. Київ) відбувся міжнародний симпозіум «ОСВІТА І ЗДОРОВ′Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ».

Мета симпозіуму – оцінити досягнення освітянської спільноти щодо впровадження в життя теоретичної ідеї «Здоров’я через освіту» та намітити основні шляхи подальшого розвитку освіти в галузі здоров’я в Україні.

В симпозіумі прийняли участь провідні фахівці з біології, фізіології, валеології, медицини, аспіранти, студенти.

 

З доповідями виступили науковці з України, а також ближнього зарубіжжя (Польща, Угорщина, Білорусь). Варто відмітити, що доповіді були на високому науковому рівні з використанням презентацій і передбачали можливість їх використання в навчальному процесі.

З цікавою та актуальною темою «Щодо актуальності комплексного нетрадиційного оцінювання рівня функціональних можливостей дітей і молоді в навчальному процесі» виступив кандидат біологічних наук, доцент Босенко Анатолій Іванович, яка в свою чергу викликала зацікавленість у слухачів та активне обговорення.

Всі учасники симпозіуму отримали запрошення на XI міжнародну науково-практичну конференцію «Адаптаційні можливості дітей та молоді», яка відбудеться 15-17 вересня 2016 року на базі Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» (м. Одеса).

Другий день симпозіуму відбувся у приміщені Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України, де було заслухано багато секційних доповідей.

З доповідями виступили аспірантки Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» Топчій Марія Сергіївна за темою «Общее функциональное состояние центральной нервной системы у студентов 1 курса факультета физической реабилитации», Клименко Олена В’ячеславівна – з доповіддю «Моніторинг фізичного розвитку студентської молоді як складової фізичного стану», науковий керівник кандидат біологічних наук, доцент Босенко Анатолій Іванович.

Також у рамках симпозіуму були проведені майстер-класи: педагогічна кінезіологія в навчальному процесі, мікрокінетична синхронізація, комп’ютерне тестування організму людини. У майстер-класах були задіяні усі бажаючі.

 

 

Закінчився симпозіум екскурсією по приміщенням еколого-натуралістичного центру, протягом якої всі охочі мали змогу ознайомитися з роботою музею «Хліба», зимового саду, гідрологічного куточку.

 

 

Завершився симпозіум прийняттям та підписанням резолюції, яка була адресована відповідним міністерствам.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/