Презентація міжнародного проекту «Корейський освітній науково-інформаційний та культурний центр" Республіки Корея

17 травня 2016 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбулась презентація Корейського освітнього науково-інформаційного та культурного центру.

У заході взяли участь представники від Республіки Корея – доктор філософії, викладач корейської мови як іноземної Антоніна Пак, представники діаспори корейської громади, що мешкають в Одесі, а також керівництво факультету іноземних мов, студенти, аспіранти та викладачі університету.

Створення зазначеного Центру розширює можливості університету в опануванні студентами корейської мови, поглибленні співпраці між викладачами та студентами щодо проведення спільних наукових досліджень, ознайомленні з культурою та досягненнями Республіки Корея, активізації обміну інформації в галузях освіти і науки, виконанні різних інноваційних проектів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/