Свято випускників факультету української філології

1.07.2016 р. в актовій залі головного корпусу ДЗ "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського" відбулося свято випускників факультету української філології. Почесними грамотами були нагороджені випускники 2016-го року за спеціальністю "Українська мова і література" та бакалаври, що навчалися за напрямом підготовки "Мова і література (російська)".

З вітальним словом до випускників звернулися проректор з міжнародних зв`язків та науково-педагогічної роботи доцент А. М. Ананьєв та декан факультету професор І. Г. Мисик.  Випускників підтримували рідні та близькі, а також викладачі.

Святковий концерт запам’ятається присутнім на довгі роки. На глядачів чекали несподівані номери: запальний гопак та пісня «Рідна мати моя» у виконанні студентів-туркменів, зворушливі відеопрезентації про студентські роки та ексклюзивний виступ переможниці телевізійного шоу «Розсміши коміка», директора студентського клубу Т. О. Іщенко з онуками.

 

Випускний – це найочікуваніша щорічна подія для факультету української філології. Бажаємо випускникам щасливого майбутнього та натхненного шляху на освітянській ниві!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/