Вітаємо випускника університету з Олімпійською перемогою в Ріо!

18 серпня 2016 року каноїст Юрій Чебан, випускник факультету фізичного виховання Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, вдруге став Олімпійським чемпіоном.

 

Чудова новина прийшла до України з олімпійського Ріо-де-Жанейро! Юрій Чебан здобув перемогу у фінальному заїзді на дистанції 200 метрів, принісши в скарбничку збірної України другу золоту нагороду Ігор ХХХІ Олімпіади!

 

Переможний час нашого спортсмена – 39.279, який став новим олімпійським рекордом. 

 

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка привітав новоспеченого олімпійського чемпіона з найвищим спортивним титулом, відзначивши неймовірно високий професіоналізм нашого спортсмена та подякувавши за чергове підтвердження олімпійських традицій і України, і самого Юрія.

 

Для Юрія Чебана це третя олімпійська нагорода: в Пекіні-2008 він здобув «бронзу», в Лондоні-2012 на його рахунку медаль найвищого ґатунку.

 

Колектив викладачів і студентів Університету Ушинського пишається своїм випускником і щиро вітає Юрія з перемогою у складних змаганнях найвищого рівня, а також бажає нових спортивних успіхів і звершень!

 

За матеріалами сайту НОК України: 

noc-ukr.org/news/13090/

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/