Отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови

Міжнародна неприбуткова організація PH International (Project Harmony, Inc.) оголошує про гарну можливість для дітей віком від 13 до 16 років з малозабезпечених сімей та інших дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, продемонструвати свої знання і навички під час конкурсу на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови. Переможці конкурсу візьмуть участь у дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мовиEnglish Access Microscholarship Program» – скорочено Access), що проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і фінансується Державним департаментом Сполучених Штатів Америки.

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОГРАМУ

Програма Access дає можливість учням міста Одеси більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, поглибити свої знання англійської мови, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України. Особливо заохочується до участі у програмі учні-переселенці із зони проведення антитерористичної операції.

Програма складається з двох компонентів:

  1. Уроки англійської мови відповідно до рівня підготовки учнів;
  2. Культурні заходи, які формують уявлення про США.

Перші дві групи (40 учнів) розпочали навчання у січні 2016 року на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Заняття проводяться досвідченими викладачами англійської мови.

ТРИВАЛІСТЬ ПРОГРАМИ для 20-ти учнів нового набору: з 01 листопада 2016 року до 31 серпня 2017 року.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: програма Access оплачує вартість позашкільного навчання учнів, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

 

ВИМОГИ ПРОГРАМИ:

Кандидати на участь у Програмі Access повинні надати:

  1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).
  2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за 2015-2016 навчальний рік (оригінал і копію). Відповідно до вимог програми, загальний середній бал успішності повинен бути не менш, ніж 8 з 12.
  3. Документи, що підтверджують статус малозабезпеченої особи/сім’ї.
  4. 2 фотокартки розміром 3х4 см.
  5. Резюме (перелік досягнень і навичок).
  6. Мотиваційний лист (чому кандидат бажає взяти участь у програмі).
  7. Рекомендаційні листи від керівника навчального закладу, вчителя англійської мови.

Очікується, що кандидати володітимуть принаймні базовим рівнем англійської мови.

До уваги братимуться рівень мотивації, дисциплінованість і поведінка кандидатів.

Мінімальний вік для участі – 13 років на день початку занять. Зазначені документи (копії) необхідно надати особисто або надіслати до координатора програми у м. Одесі Слободянюк Ганни Анатоліївни, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, тел. 063-361-73-60,  ел.пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., з копією на адресу ел.пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Останній день прийому документів: 17 жовтня 2016 р.



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/