×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/10_2016/Confuci_26-02

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//10_2016/Confuci_26-02

КИТАЙСЬКІ СВЯТА НА ОДЕЩИНІ!!!

 Протягом тижня з 26 вересня по 2 жовтня 2016 року на Одещині святкували 67-му річницю створення Китайської Народної Республіки!!!

 

30 вересня 2016 року Генеральне Консульство Китайської Народної Республіки в м. Одесі організувало урочисту зустріч представників обласної та міської адміністрації, дипломатичного корпусу, а також керівників навчальних закладів з нагоди вступу до посади нового Генерального консулу КНР у м. Одеса пані Чжао Сінчжун та 67-ої річниці створення Китайської Народної Республіки.

 

За підтримки Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція», студклубу, художньо-графічного факультету, факультету іноземних мов і факультету музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського було організовано концерт, лотерею і фотовиставку «Chinese Story-2016». Урочистий захід відбувся в Міському саду м. Одеси, де під приємну китайську мелодію були продемонстровані фото- і відеоматеріали про сучасні досягнення Китаю в різних галузях, як-от: науці, культурі, техніці, мистецтві, економіці та інших. Неабиякий інтерес викликали фотосюжети, що відображають сучасне життя середньостатистичних китайців, їх соціально-побутові реалії, інтереси, творчість. Атмосфера заходу притягувала одеситів до події та передбачала формат невимушеної бесіди.

 

Відвідувачів фотовиставки, серед яких були студенти вищих навчальних закладів, школяри, керівники громадських організацій і цінителі китайської культури, привітали Віце-Генеральний консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Го Хунлян, проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського Ананьєв Антон Михайлович, Консул з питань культури і науки пані Юй Чжоулин. У межах фотовиставки було надано консультації з питань культурознавства та країнознавства Піднебесної та прокоментовано змістову лінію культурно-економічного проекту Китаю «Новий Шовковий шлях».

 

2 жовтня в Міському саду продовжилося святкування Дня створення Китайської Народної Республіки в Одесі.

 

Подібні заходи сприяють напрацюванню нових стратегій співпраці України і Китаю, зміцненню дружніх стосунків між студентською молоддю двох країн.

 

 {gallery}/10_2016/Confuci_26-02{/gallery}

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/