×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/05_2016/german/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//05_2016/german/

Конкурс творчих робіт студентів з англійської лексикології “The City of Idioms”

 Навчання може відбуватися не тільки теоретично, але і на практиці. Чудовим прикладом застосування знань з лексикології практично є проведення конкурсу творчих робіт.

 18 травня 2016 року відбувся конкурс творчих робіт студентів з англійської лексикології на ІІІ курсі факультету іноземних мов (кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов) “The City of Idioms” (Місто ідіом).

Підготовку та проведення конкурсу творчих робіт здійснили зав. кафедри проф. Т. Є. Єременко, доц. І .А. Жаборюк та О. М. Геркерова. Студенти створювали свої проекти та втілювали ідеї у життя з допомогою своїх керівників: доц І. О. Лук’янченко, доц. О. М. Трубіциної, викл. І. В. Білої, викл. Г. В. Голубової.

За умовами конкурсу студенти повинні були підготувати до захисту творчі роботи , використовуючи англійські ідіоми за тематичним принципом. Творчі роботи було представлено у таких формах: відеоролик, драматизація, казковий альбом, стінгазета, поетичний твір, презентація.

Всі представлені роботи були цікавими та захоплювали своїм розмаїттям. Можна виділити наступні проектні роботи « MUSIC IDIOMS AND IDIOMS IN MUSIC» (Багнюк Д., Козловська А., Новаковська Н., Юрачковська Ю.), «The Сity of Friendship» (Ноздріна О., Полтарікова А., Фомюк Т.), «Idioms for Happiness and Unhappiness» (Бронза В., Глужецька А.) «Weather Idioms» (Бєдна А.,Гараєва В.).

Найбільш здивували та вразили студенти Панекіна Т., Залевський С., Сороченко К., Кожаєва К. та Ісаєв Ю. драматизацією “ Impossible” на основі художнього фільму «Весілля» за М. Зощенком. Незвичайне перевтілення студентів у героїв відомого фільму змусило глядачів поринути у цю атмосферу та викликало багато емоцій.

Іншим дивовижним вираженням своїх думок поділилися Бевз О., Куцева К. та Желтов В., знявши відеоролик “To Cut a Long Story Short: A Sports Day”. Запропонований вид роботи може бути корисним у подальшому вивченні теми «Sport» або навіть як мотивація вести здоровий спосіб життя.

Дивлячись на роботи Рибакової А., Шептекіти К.“Fairy Tale іn the Animal Kingdom” (казковий альбом) та Кашу О., Білоус В. “A Little Joyful Ginger Foxie’s Path to the Wonderland”(поетичний твір) глядачі поринули у справжній світ казки. Оточені казковими персонажами, всі могли згадати дитинство та відчути його знову.

Взагалі у творчому конкурсі взяли участь 32 студенти, які були нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів та дипломами за участь.

Загальна атмосфера була святковою. Можна було відчути, що всі насправді опинилися у загадковому «Місті ідіом», в якому живуть чарівні створіння. Життя у цьому місті казкове, де кожен може реалізувати свій талант. 

{gallery}/05_2016/german/{/gallery}

Проведення творчого конкурсу показало, що студенти в нас креативні, мають багату фантазію, можуть орієнтуватися та правильно використовувати навчальний матеріал у різноманітних сферах. Відкриття творчого потенціалу у студентські роки допоможе формувати та розвивати компетенцію творчого та майстерного вчителя у подальшому.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/