×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/12_2016/vifliem/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/12_2016/vifliem/

«Світло Миру з Віфлеєму» в Університеті Ушинського

16 грудня 2016 р. наш університет долучився до міжнародної естафети «Світло Миру з Віфлеєму». Представники Всеукраїнської молодіжної організації «Національна організація скаутів України» побували на факультеті фізичної реабілітації, студентам і керівництву факультету було передано вогонь «Світла Миру з Віфлеєму».

 «Національна організація скаутів України» традиційно щороку у грудні бере участь у міжнародній скаутській естафеті «Світло Миру з Віфлеєму». Основною метою даного заходу є поширення Світла Миру напередодні різдвяних та новорічних свят серед усіх людей, як символу тепла, миру та добра.

  Скаути «НОСУ» привозять Світло Миру з Австрії та Польщі, після чого передають його до різних закладів та установ по всій Україні.

   Цьогоріч скаути Київського міського осередку «НОСУ» в рамках співпраці зі скаутами Одеського обласного осередку «НОСУ» запланували відвідати різні місця Одеси з метою розповсюдження Світла Миру з Віфлеєму.  

{gallery}12_2016/vifliem/{/gallery}

 

 

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/