×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/04_2017/zaharchenko.jpg

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//04_2017/zaharchenko.jpg

Пішов із життя Ігор Григорович Захарченко

{gallery}/04_2017/zaharchenko.jpg{/gallery}

17 квітня 2017 року пішов із життя Ігор Григорович Захарченко – наш колега, керівник, товариш, друг. Більше як 40 років у складі ректорату нашого університету Ігор Григорович керував науковою роботою. Перебуваючи на посаді проректора з наукової роботи, Ігор Григорович завжди виявляв турботу про кожного здобувача наукового ступеня. Він не керував формально, а допомагав та опікувався по-батьківськи кожним із працівників університету. І якщо наш університет сьогодні є флагманом педагогічної освіти України, то в цьому безперечна заслуга Ігоря Григоровича Захарченка.

Ігор Григорович відстоював та впроваджував у життя концепцію взаємозв’язку якості освіти та творчого потенціалу викладача. Він стверджував, що викладати на найвищому рівні основи науки може лише людина, яка знає методи отримання наукових результатів, логіку розвитку науки.

Ігор Григорович був визнаним фахівцем у галузі рентгеноструктурного аналізу металів та сплавів. Він отримав важливі результати в галузі дослідження механічних якостей матеріалів та їх зв’язку з характеристиками текстур та структурними дефектами.

Усі, хто хоч раз мав нагоду спілкуватися з Ігорем Григоровичем, відзначали його чудові людські якості, доброзичливість, м’якість та водночас неабияку принциповість, тонке почуття гумору. Завжди був готовий надати допомогу кожному, хто до нього звертався. Його поважали та любили колеги, учні, друзі. Достатньо було Ігорю Григоровичу зателефонувати в будь-який виш України та відрекомендуватися: «Одеса – Захарченко», і питання розв’язувалось миттєво.

Ігор Григорович Захарченко – Заслужений працівник народної освіти України, нагороджений Почесною відзнакою Одеського міського голови «За заслуги перед містом».

Світла пам’ять про Ігоря Григоровича Захарченка назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав.

Ректорат Університету Ушинського



 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/