Українські студенти, аспіранти і викладачі можуть отримати стипендії для навчання та стажування у ВНЗ Словацької Республіки

Відповідно до Статті 1 чинної Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти на 2005-2008 рр, словацька сторона готова прийняти до 5 студентів на часткове навчання до вищих навчальних закладів (терміном до 10 місяців) та до 5 стажистів і докторантів/аспірантів (з метою збору матеріалів в вивчення наукової літератури за темою досліджень) із загальним терміном перебування до 10 місяців. 

 

Словацька Республіка забезпечить українським громадянам: 

  • Безкоштовне навчання;
  • Виплату стипендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республіці;
  • Проживання у студентських гуртожитках.

 

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів - оригінали, другий – копії). 

 

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна 

Міністерство освіти і науки України 

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції 

 

У електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши у темі листа «Стипендії на короткотермінове навчання в Словацькій Республіці 2017». 

 

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці Анкети-заяви. 

 

Заявки приймаються до 30 квітня 2017 року.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/