МІЖНАРОДНІ СЕМІНАРИ З ПОБУДОВИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

1-3 жовтня 2017 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського проходила серія семінарів для викладачів та студентів з питань участі сучасної молоді в суспільному житті та побудові громадянського суспільства в Україні. Заняття проводилися в межах реалізації відповідного міжнародного проекту досвідченими фахівцями CIVIC-Інституту міжнародної освіти  (м.Дюссельдорф, Німеччина; м. Відень, Австрія) у співпраці з німецьким Інститутом міжнародних відносин в області культури міста Штутгарт, за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН.

Для студентської молоді семінари відбувалися протягом двох днів. Третій день був передбачений для навчання викладачів. У семінарах взяли участь представники соціально-гуманітарного факультету та факультету іноземних мов Університету Ушинського. Під час занять учасники міжнародного проекту опановували навички залучення аудиторії до обговорення проблемних питань, активізації учасників, вивчали європейський досвід організаторів для проведення самостійних тренінгів у галузі побудови громадянського суспільства та ін.

Під час проведення заходу відбулася робоча зустріч ректора Університету Ушинського, академіка О. Я. Чебикіна із зарубіжними викладачами на чолі з Георгом Шведтом, представником німецько-австрійського CIVIC-Інституту міжнародної освіти, під час якої були обговорені перспективні напрями подальшого наукового співробітництва в соціально-гуманітарній сфері.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/