×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/10_2017/dipl/1.jpeg

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/10_2017/dipl/1.jpeg

ЗУСТРІЧ З НОВИМ ІЗРАЇЛЬСЬКИМ ДИПЛОМАТОМ

03 жовтня 2017 року в Одеському дипломатичному клубі відбулася зустріч Першого секретаря Посольства Держави Ізраїль в Україні доктора Болеслава Ятвецькі з нагоди завершення його дипломатичної місії в Одесі з представниками органів державної влади, наукових, освітніх, культурних та ділових кіл Одещини.

{gallery}10_2017/dipl/1.jpeg{/gallery}

Під час спілкування з дипломатом присутні співробітники Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського на чолі з ректором, академіком О. Я. Чебикіним, подякували пану Б. Ятвецькому за допомогу в реалізації спільних міжнародних проектів, всебічну підтримку роботи університетського Освітнього науково-інформаційного та культурного центру Держави Ізраїль.

У межах заходу відбулося перша ділова зустріч новопризначеної Голови представництва Посольства Держави Ізраїль в Одесі, Директора Ізраїльського культурного центру в Одесі, Першого секретаря Посольства Держави Ізраїль в Україні пані Ілони Хільковські з ректором Університету Ушинського. Академік О. Я. Чебикін запросив нового дипломата відвідати університет для обговорення перспектив подальшого співробітництва.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/