Університет Ушинського відвідали високі гості з Ізраїлю

27 жовтня 2017 року Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідали високі іноземні гості — Перший секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні, директор Ізраїльського культурного центру в Одесі пані Ілона Хільковська та директор Центру Чейз з викладання юдаїки Єврейського університету в Єрусалимі пан Семен Гольдін.

Ізраїльські колеги ознайомилися з основними напрямами роботи Університету Ушинського, обговорили перспективи подальшого співробітництва та підтримки діяльності університетського Освітнього науково-інформаційного та культурного центру Держави Ізраїль.

У межах проведення Фестивалю культури мов іврит та ідиш, що проходив у м. Одесі 22-29 жовтня, відбулась лекція доктора історичних наук пана Семена Гольдіна на тему «Місце історичного та культурного наративів у побудові
єврейського національного проекту: 19-20 століття».  Студенти історико-філософського відділення соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського взяли активну участь у дискусії, що відбулася після цікавої лекції.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/