Семінар «Інноваційні підходи до організації навчально-виховної діяльності в сучасних освітніх закладах»

На базі кафедри управління освітніми закладами та державної служби спільно з кафедрою педагогіки 15 листопада 2017 року відбувся семінар «Інноваційні підходи до організації навчально-виховної діяльності в сучасних освітніх закладах».

Семінар проводили керівники Білгород-Дністровського районного ліцею «Пріоритет» - директор Т. Л. Браткевич, заступники директора з навчальної роботи - О. С. Табунова та з виховної роботи - С. П. Торган, практичний психолог ліцею - Г. В. Гнатович. Вони презентували інноваційні й експериментальні методики навчання та його організації, які запроваджуються на базі згаданого навчального закладу.

Співорганізаторами семінару виступили завідувач кафедри управління освітніми закладами та державної служби, доктор політичних наук О.О. Долженков та професор кафедри, доктор педагогічних наук Н.М. Черненко, завідувач кафедри педагогіки доктор педагогічних наук, професор З.Н. Курлянд та професор кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук Т.Ю. Осипова.

У семінарі взяли участь студенти магістратури спеціальності «Менеджмент», аспіранти кафедри педагогіки, професорсько-викладацький склад кафедри, керівники загальноосвітніх закладів м. Одеси та Одеської області.

Під час семінару відбувся обмін досвідом організаційної та виховної роботи, розглянуто питання проведення управлінських експериментів у галузі освіти, обговорено правові питання реалізації Закону України «Про освіту», Концепції нової української школи та низки документів Ради Європи у сфері освіти. Можна відзначити жваве та високопрофесійне обговорення зазначених питань.

За результатами семінару сформовано ряд висновків та пропозицій щодо впровадження інноваційних підходів до організації навчально-виховної діяльності в освітніх закладах регіону

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/