Освітні екскурсії у підготовці майбутніх педагогів

З метою залучення студентів до музейної культури на факультеті дошкільної педагогіки і психології Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського протягом травня було організовано освітні екскурсії до Одеського літературного музею. Інноваційною складовою нової форми освітнього процесу стало музичне супроводження процесу пізнання високого мистецтва  прослуховування класичних творів Й. С. Баха, А. Скрябіна, С. Рахманінова та інших. Особливий інтерес у студентів та викладачів викликали виступи лауреатів міжнародних конкурсів А. Степанової та В. Волконського (саксофон).

Студенти також відвідали виставку живописних творів Ольги Котлярової під назвою «Три покоління», на якій вони мали змогу ознайомитися з різними жанрами та техніками образотворчого мистецтва.

Студентська рада факультету факультету дошкільної педагогіки і психології Університету Ушинського висловлює подяку викладачам: В. О. Інжестойковій, А. І. Просенюк, І. В. Бужиній, А. Г. Колеснік за високий організаційний рівень освітньо-культурних заходів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/