Одеські вчителі вчителів - гідні патріоти нашої країни

Волонтерський рух Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського посилює підтримку захисників нашої Вітчизни, що беруть участь у бойових діях на окремих територіях Донецької та Луганської областей.

Так, викладачі кафедри теорії та методики практичної психології від початку бойових дій на волонтерських засадах надають психологічну допомогу військовим, які постраждали, відстоюючи інтереси держави.

Не встигли викладачі кафедри педагогіки за зібрані власні кошти придбати і передати військовим Південного регіонального управління прикордонної служби України, які від’їжджали на Донбас, бронежилети, антисептичні та знеболювальні препарати, різні продукти та дитячі малюнки, як студенти і викладачі університету за зібрані кошти відремонтували 2 спеціально обладнаних військових автомобіля та передали 10.10.2014 від них ключі офіцерам Південного територіального управління Військової служби правопорядку Збройних сил України, які відбули на захист нашої країни.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/