Університет відвідали високі гості із США і Литви

21-22 листопада 2014 року Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського приймав делегацію, до якої входили представники Посольства США в Україні – Кевін Маккой, аташе з питань англійської мови, Кетрін Хеллок, заступник аташе з питань культури і представник відділу преси, освіти та культури Лілія Шило.

 

 

 8 грудня 2014 року в університеті відбулася зустріч з представниками дипломатичної місії Литовської Республіки в Україні, а саме з Міністром-радником Посольства Гвідасом Кєрушаускасом, аташе Рутою Рудінскайте і Почесним Консулом Литви в м. Одесі Оленою Друтіс.

         На зустрічах були розглянуті питання про можливість паралельного навчання студентів університету у ВНЗ США і Литви, узгодження навчальних програм для отримання подвійних дипломів, підвищення кваліфікації викладачів університету, проведення спільних наукових форумів, запровадження видання міжуніверситетських наукових журналів, запрошення для викладацької роботи висококваліфікованих фахівців з провідних ВНЗ країн-партнерів, організації академічних обмінів, а також перспективних напрямів реалізації міжнародних проектів – Американського науково-інформаційного центру й Одеського науково-інформаційного центру євроатлантичної співпраці та ін.

         У ході візиту була організована зустріч представників дипмісії США зі студентами і викладачами факультету української філології і факультету іноземних мов, проведено цікавий майстер-клас із сучасних методів навчання англійської мови.

         Високі гості із Литви мали можливість ознайомитися із роботою міжнародного центру, а також науково-педагогічною бібліотекою університету.

Зустрічі пройшли в конструктивному діалозі.

На основі розглянутих проблем були подготовлені пропозиції для подальшого їх опрацювання посольствами США і Литви.

     

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/