Факультет української філології вітає зі святами!

Зимова пора багата на свята. Це й не дивно – коли, як не взимку, людині найбільше потрібні яскраві враження та позитивні емоції. Звичайно, подібна традиція не могла не відбитися в традиційній народній культурі, зокрема, у календарно-обрядовій поезії українського народу.

У зимовому циклі календарно-обрядової поезії зосереджена найбільша кількість обрядових дійств, якими люди намагалися забезпечити здоров’я, щастя, достаток у майбутньому році та житті. Чи не найпопулярнішим в усі часи дійством є обряд колядування - новорічні вітання, побажання успіху в новому землеробському році, побажання здоров'я сім'ї, величання господаря, прославлення праці хлібороба та її здобутків.

Не залишилися осторонь цієї прекрасної традиції і факультет української філології. 12 грудня 2014 року у приміщенні корпусу Інституту мов світу майбутні випускники факультету під керівництвом доц. Босак Н. Ф. та зав. кабінету українознавства Шапкіної Е. С. колядками привітали студентів та викладачів з прийдешніми святами.

Метою цього щорічного заходу є популяризація національної культури, поширення культурних традицій та виховання поваги до духовних надбань  українського народу.

Факультет української філології щиро вітає студентів, викладачів та співробітників університету із близькими святами і бажає успіхів, миру та добробуту у Новому році!

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://lippovillage.com/slot-nomor-1-asia/ https://www.lippohomes.com/rtp-mahjong-tinggi/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/server-luar-negeri/ https://jdih.depok.go.id/uploads/kejutan-jackpot-bonanza/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://jdih.depok.go.id/sgacor-thailand/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/