Шостий відкритий фестиваль-конкурс хореографії та вокального мистецтва «Яскрава країна»

 

Шостий відкритий фестиваль-конкурс хореографії та вокального мистецтва «Яскрава країна» пройшов в Одесі 21-23 березня. Цього року його гасло - «Діти за мирну єдину Україну!». Фінальний гала-концерт відбувся на сцені російського драматичного театру. В рамках фестивалю пройшли два окремих конкурсу: академічного вокалу і класичного балету, а також хореографії та вокальної творчості. Заявки на участь подали близько тисячі конкурсантів з різних регіонів країни. До складу журі увійшли народні та заслужені артисти України, хореографи, артисти естради, композитори і педагоги. Всі учасники отримали подарунки та пам'ятні призи від організаторів і партнерів фестивалю.

В номінації «Академічний вокал» звання Лауреата ІІ премії одержала студентка ІІІ курсу факультету музичної та хореографічної освіти Шостак Ілона  (клас викладача Чеменян Г.П., концертмейстер Станко Т.О.)

         Вітаємо Ілону з перемогою і бажаємо нових творчих злетів та перемог!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/