В універистеті відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці Перемоги над нацизмом

 У травні 2015 року в університеті відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці Перемоги над нацизмом.

7 травня 2015 року на історико-філософському відділенні факультету психологічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського було проведено студентську наукову конференцію «Друга світова війна: український вимір». На конференції було презентовано низку цікавих наукових доповідей з питань оборони Одеси у 1941 році, системи управління в губернаторстві "Трансністрія" у 1941-1944 роках, трагічних подій, пов`язаних з нацистським етноцидом та його дитячим виміром, ролі жінок у Другій світовій війні, відображення в українському фольклорі героїзму  народу України в боротьбі з гітлеровськими загарбниками тощо.

Пісні та поетичні твори воєнного періоду були виконані студентками Ольгою Демидась, Наталією Денисюк, Оксаною Шапрановою і Маріаною Завричко.

8 травня 2015 року в універистеті викладачі та студенти всіх факультетів долучилися до пам`ятних акцій за загиблими під час Другої світової війни 1939-1945 років.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/