Міжнародний рейтинговий турнір з настільного тенісу пам’яті заслуженого тренера України Ф.С. Осетинського

14-17 травня 2015 р. на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету в залі рухливих ігор кафедри теорії і методики фізичного виховання відбувся Міжнародний рейтинговий турнір з настільного тенісу пам’яті заслуженого тренера України Ф.С. Осетинського. Всього в змаганнях взяли участь більше 50 учасників.

Змагання проводились за віковими категоріями серед чоловіків 60 років і старших, 50 років і старших, 40 років і старших, 30 років і старших.

Розпочалися змагання у четвер 14 травня з турніру серед найстарших учасників. За результатами змагань чоловіків віком 60 років і старше призові місця розподілились наступним чином:

І місцеГоркавенко Євген (м. Одеса)

ІІ місцеКантемир Ігор (м. Одеса)

ІІІ місцеОлешко Віктор (м. Одеса)

Наступного дня розігрувалась першість серед чоловіків 50 років і старше, в якій взяли участь 3 майстри спорту СРСР, з них один, який сьогодні мешкає у США. У результаті безкомпромісної боротьби стали:

І місцеРетинський Сергій (м. Одеса)

ІІ місцеМосейчук Анатолій (м. Одеса)

ІІІ місцеЛиповецький Михайло (м. Одеса)

В категорії 40 років і старше змагались найкращі спортсмени м. Одеси, Іллічівська, Теплодара та Білгород-Дністровська, 9 з яких є діючими спортсменами та мають всеукраїнський рейтинг. За результатами виснажливого змагального дня переможцями стали:

І місцеЄвтодій Віктор (м. Одеса)

ІІ місцеРетинський Сергій (м. Одеса)

ІІІ місцеВоробйов Ігор (м. Одеса)

В змаганнях чоловіків віком 30 років і старше представляли спортсмени міст Одеси, Іллічівська, Білгород-Дністровська, Алчевська та Луганська. Змагання в цій категорії відрізнились найжорстокішою конкуренцією та досить високим рівнем гри. До фіналу потрапили 6 кращих спортсменів за результатами відбіркового етапу – майстри спорту Олександр Жуковський, Сергій Ретинський, Дмитро Дубровін, Віктор Євтодій, Олександр Редьков та кандидат у майстри спорту Юрій Царьов. За результатами 15 напружених зустрічей кращими виявились:

І місцеЖуковський Олександр (м. Одеса)

ІІ місцеДубровін Дубровін (м. Одеса)

ІІІ місцеРетинський Сергій (м. Одеса)

         Необхідно відзначити майстра спорту СРСР та України, у минулому члена збірної команди СРСР Ретинського Сергія, який зібрав повний комплект нагород, виступаючи у трьох вікових категоріях.

Бажаємо успіхів учасникам і переможцям змагань!

До зустрічі у наступному році!

 

Учасники та переможці турніру серед чоловіків 60 років і старших

 

Турнір серед чоловіків 60 років і старших

 

Турнір серед чоловіків 50 років і старших

 

Учасники  та переможці турніру серед чоловіків 50 років і старших

 

Турнір серед чоловіків 40 років і старших

 

Переможці турніру серед чоловіків 40 років і старших

 

Переможці турніру серед чоловіків 30 років і старших

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/