Візит студентів, аспірантів та викладачів Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»до вищих навчальних закладів Угорщини та Словаччини.

З 17 до 22 травня в рамках проекту Вишеградського фонду «Соціально-політичні трансформації в Україні та V4 : порівняльний аналіз», який з 1 листопада 2013 року реалізується в Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені  К. Д. Ушинського» та за підтримки Вишеградського фонду, студенти історико-філософського відділення факультету психологічної освіти, аспіранти та викладачі кафедри політичних наук і права здійснили навчально-ознайомчий візит до вищих навчальних закладів Словаччини та Угорщини.

В Братиславському університеті Коменського студенти та аспіранти відвідали лекції професорів кафедри русистики та східнослов’янських досліджень Любора Матейка та Ірини Дулебової.

20 травня відбувся круглий стіл зі студентами, аспірантами та викладачами Братиславського університету за темою «Україна – V4 : шляхи консолідації». Аспіранти кафедри політичних наук та права О. Красножон, Т. Ніколаєва, С. Федорук та студенти С. Швець, Д. Шовкун підготували презентації на актуальні теми для українського та європейського сьогодення : проблеми соціально-політичних трансформацій, проблеми міжетнічної толерантності, релігійні протиріччя, питання війни та миру та ін.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/