ДЛЯ ВСІХ АБІТУРІЄНТІВ! НОВА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: «ПОЛІТОЛОГІЯ»

У Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» відкрито нову спеціальність «Політологія»

Якщо Ви живете активним громадським життям, Ви не хочете стояти осторонь подій в державі і світі, якщо Ви готуєте себе до роботи в парламенті, уряді і хочете управляти своєю країною особисто, зрештою, якщо Ви хочете змін на краще, ми запрошуємо Вас стати ПОЛІТОЛОГОМ.

Навчальний процес здійснюватимуть провідні вітчизняні та іноземні спеціалісти в галузі політології. Ви матимете можливість участі у міжнародних проектах, стажуваннях за кордоном, перспектива навчання на подвійних магістерських програмах і можливість отримання дипломів українського та європейського зразку.

ВИПУСКНИКИ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ: в політичних партіях та громадсько-політичних організаціях як політтехнологи, іміджмейкери, політичні менеджери і т.д.; в органах державної влади (міністерствах, державних адміністраціях, відомствах тощо), та органах місцевого самоврядування; помічниками народних депутатів, радниками, консультантами, помічниками керівників підприємств, установ, організацій; політологами в наукових установах, центрах, дослідницьких групах, що займаються вивченням та прогнозуванням політичних процесів; консультантами, керівниками підрозділів із реклами та зв’язків із громадськістю, політичними оглядачами у ЗМІ, експертами; викладачами суспільно-політичних дисциплін у вищих навчальних закладах, коледжах, науковими співробітниками.

Для вступу необхідні сертифікати з:

    • української мови та літератури (базовий рівень);
    • іноземної мови;
    • історії України

Приймальна комісія: 65020, м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 34, каб. 22,

тел. +38 (048)797-26-87, (048)732-48-02

Перелік напрямів підготовки та спеціальностей

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/